Om jag kunde drömma (Twilight)

Bella Swan flyttar till sin pappa som bor i den lilla staden forks. Hon har inte en speciellt bra relation med sin pappa men hon hoppas att det ska fungera. Första dan av Forks highschool blir konstig för Bella. När hon sitter och äter lunch med några nya vänner upptäcker hon 5 personer som sitter tillsamans för sig själva. The Cullens. Edward Cullen går i hennes biologi klass och när hon får platsen bredvid honom beter han sig som hon var ett monster. Bella förstår ingenting.

Edward försvinner ett tag och när han kommer tillbaka en vecka senare så är det som om första dan aldrig hade funnits. Han är artig och presenterar sig för bella.                                                         Senare samma dag räddar han henne från att bli mosad av en bil och bella förstår att det är nåt speciellt med Edward. När han senare även räddar henne från ett gäng killar som är otroligt snuskiga så försöker hon ta reda på vad han är.

Hon och hennes kompisar åker till stranden La Push där hon stöter på sin barndoms kompis Jacob Black. Hon frågar honom lite om Cullen familjen och får fram sanningen.
Edward är en vampyr.

Men det hindrar inte deras kärlek. Edwards familj klarar sig på djurblod. Edward kan också läsa tankar, men inte Bellas. När Bella en dag följer med Edward och hans familj för att spela baseboll stöter de på några andra vampyrer som dricker människo blod. När en av dessa vampyrer, James, känner bellas doft så är han fast besluten att han ska döda henne bara för att reta upp Edward. James lyckas lura Bella att möta honom i en ballett studio. James sätter just tänderna i henne när............ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0