Så länge vi båda andas (Breaking Dawn)

Bella och Edward har gift sig. Det e på smek månad på en underbar ö. Dom har det jätte härligt. Men det e bara en sak Bella tjatar om. Hon vill "älska" med edward. Men han är rädd att han ska råka skada henne. Hon lyckas övertala Edward om att de ska göra det. När hon vaknar dagen efter så stirrar Edward oroligt på henne. Hon känner ingenting förns efter ett tag. Hon är täckt av blå märken. Men det spelar ingen roll. Hon bryr sig inte. När hon lyckas övertala honom att de ska göra det igen så var det inte hon som blev skadad utan sängen. 

En natt vaknar hon av att hon har ont i magen. Hon antar att hon bara är hungrig så hon går upp och steker en kykling. Edward är inte hemma då utan har åkt iväg en stund. Direkt efter att hon har ätit kyklingen så känner hon att hon måste kräkas. Då tror hon att det är kyklingen som var gammal. När hon rotar igenom sin neccisär så ser hon sina tamponger och kommer att tänka på att hon inte har haft mens på över en månad. Då förstår hon varför hon har ont i magen. Hon berättar sin teori för Edward och de skyndar sig tillbaka hem. Saken inuti hennes mage sparkar och bryter hennes revben. De förstår efter ett tag att vad den vill ha är blod. Edward hatar saken för att den tar livet av Bella. Men Bella vägrar göra sig av med den. Hon älskar den.

Den växer snabbt och skadar Bella mer och mer. Samtidigt så har Jacob lämnat sin flock och startat en egen. Han bor utanför Cullens hus varje natt för att kunna se till att Bella är okej. Med honom bor också Seth och Leah. Två andra varulvar. De har gått med i hans flock.

När Bella äntligen ska föda så gäller det livet. Hon hinner inte se saken som kommer ut ur sig innan hon känner allt för kraftig smärta. Det är Edward som sprutar in sitt gift i henne. Det ända sättet att hon ska överleva är att göra henne till vampyr. Hon ligger i brännande smärta i tre dagar. När smärtan sedan avtar så är hon förvånad över hur snabbt hon kan röra sig och hur stark hon är.
Men hennes ända beskymmer nu är inte att se till att hennes barn är okej. 
Utan Bella måste också se till att försäkra sin pappa om att hon lever. Och så har hon en arg Vultorri efter sig som vill utrota hennes barn. Och Alice som bara har försvunnit och den nya striden som närmar sig......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0